خبرگزاری کار ایران

یک عضو تخصصی کلینیک فوق تخصصی ابن سینا:

کلامیدیا مهم‌ترین عفونت باکتریال انتقال یابنده از راه تماس جنسی در دنیا

asdasd
کد خبر : ۲۴۵۳۶

عفونت ناشی از کلامیدیا یک بیماری انتقال یابنده از راه تماس جنسی است که توسط یک باکتری به نام کلامیدیا تراکوماتیس ایجاد می‌شود و قابل درمان است.

ایلنا: یک عضو تیم تخصصی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا گفت: کلامیدیا یکی از مهم‌ترین عفونت‌های باکتریال انتقال یابنده از راه تماس جنسی در دنیا است و سالانه بیش از ۳ میلیون نفر در جهان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

به گزارش ایلنا، دکتر سیدعلی آذین، مسئول کلینیک سلامت جنسی مرکز فوق تخصصی ابن سینا، ضمن اشاره به نقش عفونت‌های ناشی از کلامیدیا در ناباروری افزود: عفونت ناشی از کلامیدیا یک بیماری انتقال یابنده از راه تماس جنسی است که توسط یک باکتری به نام کلامیدیا تراکوماتیس ایجاد می‌شود و قابل درمان است.

وی خاطر نشان کرد: این بیماری می‌تواند سبب بروز مشکلاتی جدی در زنان و مردان، نظیر ترشحات از آلت تناسلی، ناباروری و عفونت نوزاد تازه متولد شده از مادر آلوده شود.

این عضو تیم تخصصی مرکز فوق تخصصی ابن سینا با عنوان اینکه کلامیدیا گاهی بیماری خاموش نامیده می‌شود و ممکن است فردی مبتلا باشد اما از آن آگاه نباشد، ادامه داد: علایم اغلب طی ۱ تا ۳ هفته بعد از آلودگی بروز می‌کنند و افراد مبتلا ممکن است نشانه‌هایی مانند ترشح غیرطبیعی (موکوس، چرک) از واژن یا آلت تناسلی مردانه داشته باشند و یا هنگام ادرار کردن دچار درد شوند.

دکتر آذین ضمن تاکید بر اینکه کلامیدیا به آسانی با بیماری سوزاک اشتباه گرفته می‌شود و نشانه‌های هر دو بیماری تا حد زیادی مشابه یکدیگر هستند و می‌توانند به صورت همزمان رخ دهند افزود: قابل اعتماد‌ترین روش تشخیص کلامیدیا، روش‌های آزمایشگاهی است و معمول‌ترین آزمون، جمع آوری یک نمونه از ترشحات آلت تناسلی مردانه و زنانه و آزمایش آن برای یافتن باکتری است.

وی تصریح کرد: در صورت ابتلا به عفونت کلامیدیا، این عفونت با تجویز آنتی بیوتیک‌های تک دوز یا در دوره‌های ۱۴ تا ۱۷ روزه درمان می‌شود و حتی بعد از بهبود نیز مصرف دارو باید ادامه یابد و اگر یک تا دو هفته بعد از اتمام دارو‌ها، نشانه‌های بیماری از بین نرفت، دوباره به پزشک مراجعه شود.

مسئول کلینیک سلامت جنسی مرکز فوق تخصصی ابن سینا با اشاره به اینکه هر ساله بیش از یک میلیون زن در جهان به بیماری التهابی لگن (PID) مبتلا می‌شوند که حدود نیمی از موارد ابتلا به این بیماری، ناشی از عفونت با کلامیدیا است و بسیاری از این زنان بدون علامت هستند، اظهار داشت: بیماری التهابی لگن به التهاب لوله‌های رحم و ناباروری منجر می‌شود و پژوهشگران تخمین می‌زنند که هر ساله ۱۰۰ هزار زن در اثر ابتلا به بیماری التهابی لگن نابارور می‌شوند.

افراد مبتلا می‌توانند با مراجعه به کلینیک سلامت جنسی مرکز فوق تخصصی ابن سینا به آدرس تهران، خیابان شریعتی، ابتدای خیابان یخچال، مرکز فوق تخصصی ابن سینا، از خدمات این کلینیک بهره‌مند شوند. 

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز