خبرگزاری کار ایران

شرایط پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی و کاربردی بازیهای رایانه ای اعلام شد

کد خبر : ۲۶۲۹۵

دانشگاه علمی کاربردی با توجه به شرایط رشته تحصیلی دیپلم و گواهی سلامت و سایر موارد قانونی، اقدام به پذیرش دانشجو می‌کند.

ایلنا: دانشگاه علمی کاربردی با توجه به شرایط رشته تحصیلی دیپلم و گواهی سلامت و سایر موارد قانونی، اقدام به پذیرش دانشجو می‌کند.
به گزارش ایلنا، شرایط پذیرش دانشجوعلمی و کاربردی، دارا بودن شرایط عمومی تحصیل در نظام آموزش عالی، دارندگان دیپلم کامل متوسطه در رشته‌های ریاضی-فیزیک، علوم تجربی و فنی، حرفه‌ای و کاردانش (منحصراً رشته‌رایانه‌ای) به شرط گذراندن دروس جبرانی ردیف-های ۱، ۲ و ۳ مندرج در جدول دروس پیش‌نیاز، پذیرش می‌شوند.
دارندگان دیپلم فنی-حرفه‌ای و کاردانش (منحصراً رشته‌های انیمیشن، گرافیک، نقاشی، سینما، نمایش، موسیقی، پشتیبانی صحنه، صنایع دستی) به شرط گذراندن دروس جبرانی ردیف‌های ۴ و ۵ مندرج در جدول دروس پیش‌نیاز پذیرش خواهندشد.
همچنین دارندگان پایان مدارک تحصیلات متوسطه به شرط گذراندن همه‌ دروس جبرانی ردیف‌های ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ مندرج در جدول دروس پیش‌نیاز، در صورت قبولی در آزمون ورودی و قبولی در مصاحبه پذیرش خواهند شد.
دوره کاردانی فنی بازی‌سازی رایانه‌ای-کارگردانی فنی، مبتنی بر نظام واحدی و متشکل از مجموعه‌ای از دروس نظری و مهارتی است و با توجه به قابلیت‌ها و توانمندی‌های عمومی و فنی به دو بخش «آموزش در مرکز مجری» و «آموزش در محیط کار» تقسیم ‌می‌شود.
مجموع واحدهای دو دوره ۷۲ واحد و مجموع ساعات آن نیز ۲۰۶۴ ساعت است که در طول حداقل ۲ و حداکثر ۳ سال قابل اجرا است.
بخش آموزش در مرکز مجری شامل ۶۷ واحد، معادل ۱۵۵۲ ساعت است. هر واحد نظری معادل۱۶ ساعت، هر واحد آزمایشگاهی معادل ۳۲ ساعت، هر واحد کارگاهی و پروژه معادل ۴۸ ساعت در طول هر نیمسال است. طول هر ترم، ۱۶ هفته، معادل یک نیمسال تحصیلی است.
همچنین، بخش عملی آموزش عبارت است از مجموعه فعالیت‌هایی که دانشجو به منظور تسلط عملی و درک کاربردی از آموخته‌های خود در آغاز، حین و پایان دوره تحصیلی، ‌در محیط کار واقعی انجام می‌دهد. این بخش شامل یک درس کاربینی و دو درس کارورزی در مجموع به میزان ۵ واحد، معادل ۵۱۲ ساعت است.
هر واحد کاربینی معادل ۳۲ ساعت و هر واحد کارورزی معادل ۱۲۰ ساعت است.
نخستین مرکز دانشگاهی بازی‌سازی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در بهمن ماه سال جاری آغاز به کار می‌کند.
بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برنامه‌های آموزشی خود را پیش‌تر با تاسیس انستیتو ملی بازی سازی به عنوان نخستین مرکز تخصصی آموزش ساخت بازی در کشور، آغاز کرده است.
برنامه ریزی جهت ارتقای رشته‌های تحصیلی یاد شده به سطح کار‌شناسی و کار‌شناسی ارشد در دستور کار این بنیاد قرار دارد.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز