خبرگزاری کار ایران

در استان فارس؛

جشنواره گل و گلاب میمند برگزار شد

asdasd
کد خبر : ۱۳۵۲۸۶۱

امسال جشنواره گل و گلاب میمند در حالی برگزار شد که اولین سال ثبت ملی میمند بود.

به گزارش ایلنا، آیین جشن ملی روز میمند و برگزاری جشنواره‌های متعدد گل و گلاب در این شهر با حضور گسترده گردشگران، مسئولین کشوری و استانی معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی، معاون استاندار فارس، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری، و صنایع دستی فارس، نماینده مردم فیروز آباد در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و شهردار و مسئولین شهری میمند برگزار شد.

ضرورت برندسازی و تبلیغات در تولید عرقیات میمند

معاون گردشگری و امور زائرین استانداری فارس نیز در این آیین گفت:  گردشگری کشاورزی در صورتی که به آن توجه شود ما را از وابستگی ها نجات می دهد.

محمد فرخ زاده با اشاره به اینکه رشد تولید  رویکردی است که باید مورد توجه باشد، عنوان کرد: ظرفیت میمند و قدمت آن به حدی است که حتی با ثبت ملی آن هم حق مطلب ادا نمی شود.

به گفته وی اقتصاد کشاورزی میمند و باغداری موضوعی است که مدیریت شهری باید به آن توجه ویژه  داشته باشد و در پذیرش صنعتگران و گردشگران توجه و کارهای ویژه شود.

 جشنواره گل و گلاب میمند برگزار شد

فرخ زاده به اهمیت صنایع پایین دستی برای فرآوری محصولات اشاره و عنوان کرد: در سطح ملی و بین المللی باید روی این موضوع کار شود و ظرفیت باغداران در حالی است که علیرغم ظرفیت بالایی که دارند محصولات آنها به سایر شهر ها و برندهای دیگر منتقل میشود.

معاون استاندار فارس افزود: بازاریابی موضوع مهمی است که  در بسیاری از کشورها بر روی برندسازی کار می‌شود و باید برندسازی و بازاریابی در کنار هم قرار بگیرند تا دیگران هم به خوبی ظرفیت های این شهر را بشناسند.

فرخ زاده خاطرنشان کرد: در بحث صنایع دسته بندی و همچنین صنایع بومی این شهر باید تبلیغات شود و به مردم شناسانده شود.

کارگروهای مختلف رفع موانع تولیدی در میمند تشکیل شود

فرماندار فیروزآباد  نیز  در آیین گفت: نامگذاری روز میمند صرفاً هدف گذاری نیست بلکه تازه شروع کار است.

حبیب الله جمشیدی با اشاره به اینکه سرزمین ما از لحاظ فرهنگی، تاریخی و تمدنی زبان زد است،بیان کرد: در استان فارس نیز  تمام آیتم ها و فاکتورها را در حوزه‌های فرهنگی و زیرساختی داریم.

جمشیدی سطح بالای سرمایه اجتماعی در شهر میمند را یکی از پتانسیل های خوب این شهرستان دانست  و افزود: این نشست ها و این رویداد ها  باید گامی برای رفع مسائل و مشکلات شهرستان باشد و همه باید در بخش های مختلف کارگروه‌هایی تشکیل دهیم که مسائل و مشکلات بررسی و رفع شود و شاهد برون رفت از مشکلات باشیم.

 جشنواره گل و گلاب میمند برگزار شد

پیشرفت منطقه با ثبت رور ملی میمند سرعت می یابد

رئیس شورای اسلامی شهر میمند با بیان اینکه نامگذاری ۸ اردیبهشت به عنوان روز ملی میمند یک مهم بود که با یک سال پیگیری محقق شد ، تصریح کرد: این رو زبه عنوان رویداد گردشگری میمند به ثبت رسید.

بهنام صیاد نژاد با اشاره به ایجاد شور و نشاط و رونق اقتصادی در این منطقه  با ثبت روز ملی میمند بیان کرد: سرمایه‌گذاری، دسترسی به بازارهای بزرگ صادرات، ایجاد باغات بوم گردی و پیشرفت سریع تر منطقه از دستاورد این نام گذاری و ثبت روز ملی میمند خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ۶ اردیبهشت تا ۱۲ اردیبهشت ماه برنامه های متنوعی در هفته میمند برگزار می‌شود، عنوان کرد: این برنامه ها شامل برپایی نمایشگاه، شب شعر، همایش روز میمند،غبار روبی از مزار شهدا با گلاب  و... است.

صیاد نژاد با اشاره به اینکه میمند ۴هزار و ۳۰۰ هکتار اراضی زراعی و ۷هزار و ۱۰۰ هکتار باغات دارد، خاطرنشان کرد: این ظرفیت تاثیر خوبی برای توسعه اقتصادی شهرستان است و همچنین ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار انگور، ۳هزار و ۲۰۰ هکتار انجیر، ۲هزار و ۵۰۰ هکتار گل محمدی و ۵۰ هکتار گل نسترن از پتانسیل های این شهرستان است.

صیادنژاد با اشاره به فعالیت ۱۱۰ کارگاه تولید عرقیات در بخش صنعتی و سنتی گفت: سالیانه ۲۵ میلیون لیتر انواع عرقیات در این کارگاه ها تولید می شود.

وی خاطرنشان کرد نبود صنعت، عدم صدور و تبدیل پروانه های بهره برداری، نبود صنایع تبدیلی از ضعف‌های این حوزه است و  آمادگی کامل برای هم کاری با سرمایه گذاران در این منطقه داریم.

 جشنواره گل و گلاب میمند برگزار شد

فضا برای رونق تولید در میمند فراهم شود

شهردار میمند ضمن تبریک روز میمند گفت:  این یک فرصت است که در سالی که با شعار "مهار تورم و رونق تولید" نامگذاری شده است با همراهی دولت بنگاه های تولیدی و خدماتی و همچنین با حضور  اصحاب رسانه  فضای مناسبی را برای توسعه تولید و رونق تولید در شهر فراهم کنیم.

فرهاد محمد رضازاده خاطرنشان کرد: رونق گردشگری؛ توسعه صنایع بسته بندی عرقیات، رسیدگی به وضعیت صنوف مانند شیشه گری از مواردی است که باید رونق یابد و توسط دستگاه های مربوطه حمایت شود.

وی افزود: میمند پتانسیل های فراوانی دارد که می توان را از در زمینه رونق و توسعه گردشگری و کشاورزی محقق کرد.رضا زاده ابراز امیدواری کرد که ثبت ملی میمند در تقویم گامی مثبت جهت تحقق جایگاه این شهر در زمینه های مختلف و رونق صنعت مرتبط باشد‌.

 تولیدات گل و گلاب میمند خام فروشی می شود

تولید کننده و  نماینده باغداران میمند نیز  با اشاره به اینکه چند سال است که درد دل تولیدکنندگان به گوش مسئولان می رسانیم اما نتیجه ندارد، بیان کرد:  برای دریافت پروانه بهره برداری یک سال باید دوندگی کرد و در آخر به نتیجه نرسید.محمد رئیسی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد گیاهان دارویی سراسر کشور در میمند تولید می شود، ابراز کرد: علاوه  بر گل محمدی در تولید گل نسترن نیز تولید کننده نخست کشور هستیم .

وی افزود: علی رغم بپتانسیل بالایی که داریم  با مشکلات زیادی روبرو هستیم  و از جمله صنعت گلابگیری مشکلاتی دارد و همه تولیدکنندگان با خام فروشی روبرو هستند.

وی گفت:  تولیدکنندگان داخلی مشکلات عدیده‌ای دارند و علی رغم اینکه سرمایه گذاری شده است اما زیرساختی برای ما در نظر نمی‌گیرند.

رئیسی با اشاره به نیاز پرداخت تسهیلات و مشکل صدور پروانه بهره برداری گفت: اگر این پروانه صادر شود ۷۰ درصد مشکلات ما از این طریق برطرف می‌شود.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز