خبرگزاری کار ایران

بهروز اکرمی خبرداد:

سند پیشگیری از اعتیاد در هرمزگان تدوین شد

asdasd
کد خبر : ۴۵۰۹۹۴

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان از تدوین سند پیشگیری از اعتیاد در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از بندرعباس، بهروز اکرمی در نشست اتاق فکر سند پیشگیری از اعتیاد استان هرمزگان، ضمن قدردانی از تهیه سند پیشگیری از اعتیاد در هرمزگان، اظهار داشت: برای عملیاتی‌کردن این سند هیچگونه اعتبار جداگانه و ویژه ای در نظر گرفته نشده و تمامی بخش‌ها بگونه ای تنظیم شده که بتوان با استفاده از ظرفیت‌های موجود آن را به سرانجام رساند.

وی اضافه کرد: این سند با رویکرد آسیب شناسی، یافتن مناسب‌ترین راه حل‌ها و برنامه‌ریزی در راستای‌هدفمند و هماهنگ‌کردن فعالیت‌دستگاه‌های ذینفع در زمینه پیشگیری از اعتیاد تدوین شده است.

سند پیشگیری از اعتیاد در هرمزگان تدوین شد

وی گفت: در این سند کلیه وظایف پیشنهادی برای دستگاه های اجرایی مداخله گر آورده شده که برای عملیاتی کردن این پیشنهادات، دستگاه ها در این اتاق فکر، ظرفیت ها و توان موجود خود را عنوان کرده و پیشنهادهای عملیاتی مشخص و کمی شده ای را برای هر یک تعیین می کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان با بیان اینکه کارهای صورت گرفته در گذشته علیرغم اینکه حجم بسیاری به لحاظ کمی داشته اما تاثیرگذاری و بازخورد مناسبی طبق تحلیل ها و آمارهای موجود نداشته است، تصریح کرد: ارتقا کیفی اقدامات و هماهنگ نمودن فعالیت ها در راستای رسیدن به اهداف مشخص، رویکرد اصلی این سند است.

اکرمی آگاهی بخشی و آموزش را یکی از پایه های اساسی در امر پیشگیری دانست و خاطر نشان کرد: اما آموزش باید هدفمند و هوشمندانه باشد و اینکه بنای آموزش و آگاهی بخشی خود را بر این موضوع قرار دهیم که گفته شود اعتیاد امری نامطلوب و دارای پیامدهای مخربی است ، اطلاعات واضحی است که نمی تواند صرفا افراد را از گرایش به سمت سوء مصرف مواد مخدر بازدارد بلکه باید هوشمندانه باور افراد در معرض آسیب را در این زمینه هدف قرار داد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری هرمزگان نیز در این نشست یادآور شد: طبق تحقیقات به عمل آمده اولین و مهترین ریشه ی گرایش به سمت اعتیاد آشفتگی در نظام خانواده است که در این سند تلاش شده تا برنامه ها و اقدامات به گونه تنظیم شود که در راستای تقویت خانواده های در معرض آسیب عمل کنیم.

منصور اخلاقی پور با بیان اینکه اولویت های کاری در زمینه پیشگیری از اعتیاد در این سند مشخص شده است اذعان داشت: امیدواریم بتوانیم با بهره گیری از این تحقیقات علمی و در جایگاه استانداری و هماهنگ کننده دستگاه های اجرایی، فعالیت ها را در راستای رسیدن به نتیجه ای مشخص بسیج کنیم.

وی هدف گذاری کمی در این سند را کاهش پنج درصدی گرایش به اعتیاد در کوتاه مدت عنوان کرد و گفت: مقابله و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی لزوما نیاز به صرف زمان زیادی دارد که در این سند اهداف کوتاه مدت کاهش 5 درصدی و در میان مدت و بلند مدت در مسیر رسیدن به توقف کامل حرکت خواهیم کرد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز