خبرگزاری کار ایران

استاندار سیستان و بلوچستان:

توجه به حمل‌ونقل ترکیبی زمینه جهش انفجاری در سیستان و بلوچستان را فراهم می‌کند

asdasd
کد خبر : ۵۰۸۱۷۳

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: باید به حمل و نقل ترکیبی در سیستان و بلوچستان توجهی ویژه صورت گیرد چرا که این مهم سبب جهش انفجاری در استان می شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی اوسط هاشمی در ستاد اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان که پیش از ظهر امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی، جمعی از نمایندگان مردم استان و مسئولان در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: از سال 1358 تا 1392 حدود 9 هزار و 200 میلیارد تومان تملک دارایی در استان انجام شده که این میزان در 4 سال دولت تدبیر و امید به بیش از 12 هزار میلیارد تومان رسیده است. 

وی با اشاره به هزار میلیارد تومان آبیاری جنوب استان و 3 هزار و 200 میلیارد تومان آبیاری در منطقه سیستان، در 4 سال گذشته افزود:  در گذشته برنامه ویژه ای در بخش جهاد کشاورزی استان وجود نداشت اما خوشبختانه در دولت تدبیر و امید 21 برنامه در حوزه جهاد کشاورزی در سیستان و بلوچستان مصوب شده است.

هاشمی با اشاره به 600 مگاوات کسری برق برای روشنایی در استان، خاطر نشان کرد:  انرژی و حمل و نقل دو رکن در مسیرتوسعه استان هستند.

وی با اشاره به وجود 22 مگاوات برق در مرکز استان،افزود: 500 مگاوات برق در سفر آقای چیت چیان مصوب کردیم.

مقام عالی دولت در استان تصریح کرد:نگاه به زیرساخت ها در سیستان و بلوچستان ضعیف بوده و در گذشته کار شاخصی در استان انجام نشده بود.

وی افزود: 70 درصد مردم ایرانشهر از نعمت گاز بهره مند شده و گاز رسانی به 36  شهرستان فاقد گاز، در این دولت مصوب شده که زمینه را برای پیشرفت فراهم می‌کند.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به هزار و 800 میلیارد تومان مصوبه تخصیصی در بخش آب و برق در سفر اخیر دکتر نوبخت به سیستان و بلوچستان، اذعان داشت: مبارک ترین امری که در استان رخ داده رویکرد بخش خصوصی بوده و سیستان و بلوچستان در بحث جذب سرمایه گذار خارجی در جایگاه سوم قرار دارد.

هاشمی خاطر نشان کرد:ما برای اولین بار در سطح استان دو بیمارستان بالای 90  تخت خوابه بخش خصوصی را کلنگ زنی نموده ایم‌و 4 کلنگ در بخش صنعت در منطقه سیستان به زمین‌خورده است.

این‌مسئول با تاکید بر اینکه حدود ۸۴۰ میلیارد تومن برای کارخانه لاستیک سازی با ۱۵۰ میلیون یورو مصوب شده است، افزود: به ظرفیتی از پیشرفت در استان رسیده‌ایم که به نقش منطقه‌ای می‌اندیشیم.

مهندس هاشمی عنوان کرد:با این هدف گذاری بلند انتظار ما از کشتی رانی جمهوری اسلامی ایران این است  اولین چراغ کشتی را در دریای آزاد و اقیانوس این کشور روشن کرده و خط کشتی رانی را راه اندازی کنند.

وی در ادامه‌ گفت: ما انتظار داریم خط کشتیرانی مشترک ما با افغانستان به مقصد چابهار راه اندازی شود.

وی افزود: 11  درصد از کل پروژه های ملی در سیستان و بلوچستان قرار دارد لذا با توجه به مشترکات فراوان با کشورهای همسایه ، به واگذاری2  هواپیمایATR  برای ارتباط گسترده و داشتن خط پروازی با قندهار بعنوان قطب اقتصادی و کراچی داریم.

وی افزود: با توجه به گرایش مردم پاکستان و افغانستان به سمت سیستان و بلوچستان لازم‌است بازنگری جدی در حوزه روابط با همسایگان صورت گیرد که می توانیم در مقابل پیوند های اقتصادی پیوند روابط اجتماعی را شکل دهیم.

وی با اشاره به اینکه کل مناطق سواحل مکران مشمول منطقه آزاد می‌شوند، افزود: استدعا داریم سازمان توسعه سواحل مکران و استان به مجلس راه یابد تا کل استان از اثرات این سازمان بهره مند شوند.

هاشمی با اشاره به لزوم توسعه ظرفیت فرودگاه در سیستان و بلوپستان عملیاتی شدن پرواز سراوان را خواستار شد.

وی در ادامه با اشاره به نیاز استان برای صدور یک ساعته اقامت در سیستان و بلوچستان، خاطر نشان کرد:  یا باید لغو روادید با کشور همسایه را داشته باشیم یا صدور ویزا در ۴ پایانه رسمی و زاهدان در محل انجام شود.

 استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: باید عدالت برنامه ای به استان معطوف شود همچنین تیتر توفیق دولت در توجه به بندر چابهار و راه آهن برای برون رفت از وضعیت فعلی و واقع شدن در مسیر تجارت و توسعه است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز