خبرگزاری کار ایران

افزایش ٩٧,١ درصدی قیمت جوجه‌ی یک روزه

asdasd
کد خبر : ۱۳۹۴۹۹۵

در فصل بهار ١٤٠٢ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­‌های صنعتی کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ٩٧,٤ درصد بوده که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٧٨.١ درصد) ١٩.٣ واحد درصد افزایش داشته‌است.

به گزارش ایلنا از مرکز آمار ایران، در فصل بهار  سال ١٤٠٢ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­‌های صنعتی کشور (بر مبنای ١٠٠=١٣٩٥) برابر با ١٢٠٤,٠ بوده‌است که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ٣٢.٥ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ٩٧.٤ درصد افزایش یافته‌است. در فصل مورد بررسی میانگین شاخص قیمت چهار فصل منتهی به فصل جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ٨٨.٧ درصد افزایش یافته‌است.

افزایش تورم فصلی

در فصل بهار ١٤٠٢ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­های صنعتی کشور نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) به ٣٢,٥ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٢.٢- درصد)، ٣٤.٧ واحد درصد افزایش یافته‌است. در میان قلم­‌های مرغداری­های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم" جوجه‌ی یک روزه " (٩٧,١ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم " تخم مرغ‌خوارکی" (٨,٤- درصد) می‌باشد.

افزایش تورم نقطه به نقطه

در فصل بهار ١٤٠٢ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­های صنعتی کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ٩٧,٤ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٧٨.١ درصد) ١٩.٣ واحد درصد افزایش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری­های صنعتی به ازای تولید قلم­های خود در داخل کشور، در فصل بهار ١٤٠٢ نسبت به فصل بهار ١٤٠١، ٩٧.٤ درصد افزایش دارد. در بین قلم­‌های مرغداری­های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " تخم مرغ خوارکی" (٢٦,٨ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم "جوجه‌ی یک روزه" (١٥٤,١ درصد) می­‌باشد.

افزایش تورم سالانه

 در بهار ١٤٠٢ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری­های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به این فصل نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ٨٨,٧ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل (٧٦.٦ درصد)، ١٢.١ واحد درصد افزایش نشان می­دهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلم­های مرغداری­های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " کود" (٤٦,٧ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " مرغ ‌گوشتی"  (١٠٦,٢ درصد) می­‌باشد.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری­های صنعتی کشور در بهار ١٤٠٢ نشان می­دهد که بیشترین میزان افزایش شاخص کل نسبت به فصل قبل مربوط به استان خراسان رضوی با ٧٤,٧ درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان تهران با  (٤.٣- درصد) بوده است.

بررسی­ها نشان می­دهد که شاخص کل در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل، در همه استان­ها با افزایش روبه­رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان‌ اردبیل با ٢٤٦,٦ درصد و کمترین میزان افزایش آن مربوط به استان تهران با ٤٠.١ درصد می‌باشد

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز