خبرگزاری کار ایران

وزیر ارتباطات:

هفته آخر انتخابات، روزانه ۲۰۰ میلیون پیامک ارسال شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارسال روزانه ۲۰۰ میلیون پیامک در یک هفته منتهی به انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری خبر داد و افزایش کیفیت فضای ارتباطی کشور را سبب بهبود اطلاع رسانی، درگیری لفظی کمتر و کاهش مصرف کاغذ دانست.

به گزارش ایلنا، محمود واعظی یکشنبه در مراسم پنجمین دوره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات در محل این وزارتخانه، افزود: فضای مجازی در افزایش آگاهی‌های مردم بسیار اهمیت دارد و افزایش کیفیت این فضا، به رشد رضایت مردمی منجر می‌شود.

وی انتخابات اخیر کشور را عرصه‌ای برای نشان دادن اثر فضای مجازی در آگاهی مردم برشمرد و گفت: اثر فضای مجازی و وسایل ارتباطی در این انتخابات به گونه بود که بسیاری از مردم در روز رای گیری با مراجعه به تلفن همراه خود نام افراد واجد شرایط ذخیره شده را در برگه‌ها یادداشت می‌کردند.

واعظی افزود: کاهش مصرف کاغذ از دیگر اثرهای فضای مجازی بود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: جدا از اینکه انتخابات چه نتیجه‌ای داشته باشد، همبستگی و وحدت مردم در آن موضوع مهمی است که در روز رای گیری به رخ جهانیان کشیده شد.

وی تاکید کرد کشور به شیوه مردم سالاری دینی اداره می‌شود و نماد آن هم انتخاباتی است که در دوره‌های مختلف برگزار می‌شود.

این مسئول افزود: خوشحالیم مردم نسبت به سرنوشت خود بی‌تفاوت نیستند و با شرکت در انتخابات هفتم اسفند حماسه‌ای دیگر آفریده‌اند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره امنیت انتخابات گفت: اطلاع‌رسانی در فضای مجازی باعث شد، نسبت به دوره‌های پیشین و انتخابات دیگر درگیری‌های لفظی کمتری در خیابان‌ها صورت گیرد و بحث و گفت‌و‌گوهای مردم به شبکه‌های اجتماعی منتقل شد.

لزوم ایجاد شفافیت درباره حق مشتریان و حق انتخاب از میان اپراتورهای مختلف

واعظی درباره اهمیت کیفیت در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: اگرچه در بخش کیفیت سال به سال وضع بهتر می‌شود اما این نکته به معنای رضایت کامل ما از وضع کنونی نیست و باید تلاش شود کیفیت به طور دائم بهبود یابد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: کشور به ارتقای کیفیت کالا‌ها و خدمات نیازمند است و افزایش کیفیت مساوی با مشتری داری تلقی می‌شود. باید در همه کشور به دنبال آن باشیم که استاندارد‌های بین المللی رعایت و خدماتی با کیفیت مناسب عرضه شود.

وی ادامه داد: ارائه خدمات باکیفیت در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات اهمیت بسیاری دارد، زیرا از یک سو فناوری با سرعت در حال تغییر است و از سوی دیگر مخاطبان ما از مردم عادی تا متصدیان کسب وکارهای مختلف در همه بخش‌های جامعه هستند. بنابراین اگر به مباحث کیفی توجه نکنیم مشکل‌هایی ایجاد می‌شود.

وی گفت: قرار است تا پیش از سال ۲۰۲۰ میلادی اینترنت اشیا در دنیا و ایران عملیاتی و دست کم ۵۰ میلیارد شیء، انسان و خدمات هوشمند به یکدیگر متصل شوند و اگر ما فاقد کیفیت لازم باشیم، به یقین مشکل‌های متعددی ایجاد می‌شود.

واعظی درباره حق مشتریان گفت: باید در این بخش شفافیت لازم ایجاد شود و مردم حق انتخاب از میان اپراتورهای مختلف را داشته باشند.

به گفته وی، تفکر دولتی و نگاه قیم‌مابانه برای ارائه خدمات باید به سوی رقابت تغییر کند تا کیفیت لازم به دست آید.

مراسم اختتامیه پنجمین دوره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران (ICTINQA) امروز نهم اسفندماه در محل این وزارتخانه برگزار شد.

کد خبر : ۳۵۱۳۹۳