خبرگزاری کار ایران

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

وضعیت بسته بندی برنج و روغن اسفناک است

asdasd
کد خبر : ۱۹۹۸۲۹

سازمان غذا ودارو تا هفته اول مهر فرصت دارد تا نتیجه نظارت‌ها و کنترل‌های خود را نسبت به نوع بسته‌بندی این محصولات به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام کند و بدون‌شک در صورت کامل نبودن این نظارت‌ها، نام این محصولات را علنی و به اطلاع مردم خواهیم رساند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از بسته‌ بندی محصولات برنج و روغن در فضای نامناسب خبر داد و گفت: وضعیت این بسته‌بندی در کشور به قدری اسفناک است که اگر سازمان غذا و دارو بر آن نظارتی نداشته باشد، نام این محصولات را علنی و به اطلاع مردم خواهیم رساند.

به گزارش ایلنا از خانه ملت، محمدحسین قربانی با انتقاد از بسته‌بندی برخی محصولات غذایی در کشور، افزود: طی بازدیدهایی که از برخی مراکز بسته‌بندی محصولات غذایی داشتم متوجه شدم که موادغذایی مانند روغن و برنج در فضای نامناسبی بسته‌بندی ‌می‌شوند.

وی ادامه داد: متاسفانه این محصولات در کشور شناخته شده است و اکنون در بازار یافت می‌شود اما بسته‌بندی آنها به شدت اسفناک است تا جایی که اخیرا از مسئولان سازمان غذا و دارو درخواست کردم تا نظارت دقیقی بر نحوه بسته‌بندی این‌ محصولات داشته باشند.

قربانی تصریح کرد: سازمان غذا ودارو تا هفته اول مهر فرصت دارد تا نتیجه نظارت‌ها و کنترل‌های خود را نسبت به نوع بسته‌بندی این محصولات به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام کند و بدون‌شک در صورت کامل نبودن این نظارت‌ها، نام این محصولات را علنی و به اطلاع مردم خواهیم رساند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: این محصولات به صورت فله‌ای وارد کشور می‌شود و در جاهای نامناسب بسته‌بندی می‌شوند.

وی در ادامه با انتقاد از بی‌توجهی نسبت به فروش محصول برنج کشاورزان در کشور، گفت: بر این اساس نمی‌توان از کشاورز انتظار داشت که در روستا بماند زیرا وی به مهاجرت روی خواهد آورد.

قربانی با یادآوری برگزاری جلسه کارگروه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پیرامون بررسی نحوه نظارت بر تبلیغات محصولات غذایی به ویژه برنج در صدا و سیما، افزود: این مهم دغدغه بسیاری از نمایندگان حوزه شمال کشور بود زیرا امروزه با تورمی ۳۰ درصدی در کشور، هزینه‌های تولید، کاشت و برداشت بالا رفته و در این راستا نیز هزینه‌های تبدیل کارخانه‌های برنج‌کوبی نیز افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه متاسفانه شاهد هستیم که هزینه‌های برنج ۳۰ تا ۳۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، ادامه داد: این بدان معنا است که برداشت محصول برنج با کیفیت در سال گذشته حدود ۶ هزار تا ۶۸۰۰ تومان به فروش می‌رفت و هزینه تولید آن حدود ۴ هزار تا ۴۱۰۰ تومان است اما امسال هزینه تولید حدود ۴۸۰۰ تومان است اما متاسفانه کشاورز نمی‌تواند همین محصول را ۵۲۰۰ تومان به فروش برساند.

قربانی با تاکید بر اینکه محور توسعه شمال کشور کشاورزی به ویژه برنج است، تصریح کرد: کشاورز با هزار امید و آرزو این محصول استراتژیک را تولید می‌کند اما نمی‌تواند بفروشد لذا نمی‌توان از کشاورز انتظار داشت که در روستا بماند زیرا وی به مهاجرت روی خواهد آورد.

وی افزود: این مهاجرت‌ها بار بسیار زیادی بر دوش دولت در زمینه اشتغال در شهرنشینی ایجاد خواهد کرد و متاسفانه امروز با توجه به نیاز کشور به حدود ۵۰۰ هزار تن برنج، اما در سال ۹۲ حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن برنج تنها از مبادی رسمی وارد کشور شد و این یک ضایعه و مصیبت بزرگ برای تولید است.

قربانی ادامه داد: در جلسه‌ای که داشتیم مقرر شد تا هفته اول مهر ماه مسئولان گزارشی از واردات و تولید برنج تهیه کرده و به کمیسیون بهداشت ارایه کنند.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز