خبرگزاری کار ایران

دویچه وله نوشت:

شرکت‌های نفتی حاضر به سوخت‌رسانی هواپیمای ظریف برای شرکت در کنفرانس مونیخ نبودند

کد خبر : ۵۹۸۹۲۵

با گذشت بیش از ۱۰ روز از اجلاس امنیتی مونیخ، رسانه‌های آلمان برای نخستین بار درباره موضوعی گزارش می‌دهند، که می‌توانست به جنجالی دیپلماتیک تبدیل شود.

به گزارش ایلنا به نقل از "اشپیگل آنلاین"، دولت آلمان در اواسط ماه فوریه به زحمت توانسته است جلوی یک جنجال و آبروریزی را بگیرد. به گزارش این وب‌سایت، شرکت‌های نفتی در فرودگاه مونیخ از سوخت‌رسانی به هواپیمای ظریف، وزیرامورخارجه ایران، خودداری کرده ‌بودند.

براساس گزارش‌ این رسانه، این مشکل با اعلام آمادگی ارتش آلمان برای سوخت‌رسانی به هواپیمای حامل وزیر خارجه ایران حل شد.

به گزارش رسانه‌های‌های آلمان، پس از خودداری شرکت‌های نفتی از سوخت‌رسانی به هواپیمای ظریف، وزارت خارجه آلمان برای جلوگیری از یک جنجال دیپلماتیک دست به دامان وزارت دفاع این کشور شده و دولت مجبور شده است از تانکرهای سوخت‌رسان ارتش استفاده کند.

ولفگانگ ایشینگر، رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ گفته است که با زحمت و تلاش‌های زیاد و با دخالت وزارت دفاع و امورخارجه، حضور ظریف و هیأت همراهش در مونیخ امکان‌پذیر شده است.

به گزارش رسانه‌های آلمان، ایشینگر اضافه کرده است: « در چنین موقعیت خطرناکی، نزدیک بود در اثر تحریم‌ها، حتی امکان گفت‌وگو با یکدیگر را هم از دست بدهیم.»

به گزارش دویچه وله، کنفرانس امنیتی مونیخ یکی از مجمع‌های بزرگ و مهم در عرصه امنیت جهان است. مسئولان کشورهای مختلف هر سال در شهر مونیخ گردهم می‌آیند و پیرامون تحولات سیاسی با یکدیگر گفت‌وگو می‌کنند. امسال این کنفرانس با حضور بیش از ۵۰۰ سیاستمدار و کارشناس برگزار شد. در همایش امسال ۲۱ رئیس جمهوری و نخست وزیر و همچنین شمار بسیاری از وزرای کشورهای مختلف جهان شرکت داشتند.

بر اساس این گزارش این نخستین بار نیست که وزیر امورخارجه ایران در کنفرانس امنیتی مونیخ شرکت می‌کند. اما حتی در دوره تحریم‌های سخت بین‌المللی علیه ایران هم، هواپیمای حامل وزیرامورخارجه و همراهانش هیچ‌گاه دچار "مشکل سوخت رسانی" به دلیل تحریم‌ها نشد.

به گزارش دویچه وله مناقشه هسته‌ای ایران، سال‌ها یکی از چالش‌های بزرگ امنیتی جهان بود و از این رو یکی از محورهای تقریبا ثابت کنفرانس امنیتی مونیخ هم به حساب می‌آمد. اجرایی شدن توافق هسته‌ای ایران (برجام) رفع تدریجی تحریم‌ها را به دنبال داشته است. اما با روی کار آمدن دولت ترامپ در آمریکا، فشار این کشور به ایران به دلیل "فعالیت‌های موشکی" و همچنین "دخالت‌های منطقه‌ای ایران" بیشتر شده است.

به نوشته رسانه‌های آلمانی، شرکت‌های نفتی فرودگاه مونیخ بیم آن داشتند که با سوخت‌رسانی به هواپیمای ایرباس ایران، تحریم‌های آمریکا علیه ایران را نقض کنند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز