خبرگزاری کار ایران

دادستان‌کل کشور: / مشروح /

باید به پیشانی مفسدان اقتصادی مهر خیانت زد

asdasd
کد خبر : ۱۵۰۱۶۸

مستکبران در این چند سال خیلی از عرصه‌ها را برای ضربه زدن به نظام و انقلاب انتخاب کرده‌اند، اما بحمدلله موفق نبوده‌اند و یا اینکه کمتر موفق بوده‌اند.

دادستان‌کل‌کشور گفت‌: امروز مستکبران یک جنگ به زعم خود تمام عیار اقتصادی را برای به زانودر آوردن این مردم بکار گرفته‌اند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در همایشی درخصوص اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: سازمان بازرسی کل کشور به عنوان یکی از سازمانهای وابسته به قوه قضاییه جزء‌سازمانهاو نهادهایی است که در طول سنوات خدمتی خود رو به کمال بوده به طوری که وقتی به شناسنامه این نهاد نگاه می‌کنیم می‌بینم که این نهاد رو به رشد و تعالی و توسعه همه جانبه است و وظایف خود را توانسته در حد معقول به خوبی انجام دهد که از این بابت خدارا شاکریم.

دادستان کل‌کشور در ادامه افزود: ما در عصر حاضر این توفیق را داریم که برای نظامی که متکی به اسلام ناب است و زیر پرچمی که علمدار‌ان امام راحل و بعد از آن مقام معظم رهبری دو نیروی الهی و شایسته و به تمام معنا خداگونه، تلاش می‌کنیم.

وی همچنین با بیان اینکه ما مفتخریم برای ملتی تلاش می‌کنیم که حقیقتا اگر بگوییم به عنوان یک امت و. ملت که درتمام طول تاریخ بی‌نظیر است گزاف نگفته‌ایم، گفت: سی وپنج سال است که دشمن‌ترین دشمنان اسلام و انقلاب و ملت ایران همه تلاششان را به کار بسته‌اند که این ملت را به زانو در بیاورند به طوری که وقتی به وضع موجود و به امنیت و وحدت کشور و پیوندی که بین امت و امام است نگاه می‌کنم و از طرف دیگر به توطئه‌ها و برنامه‌ریزی‌ها برای مقابله با این نظام، نمی‌توانم نام دیگری جز معجزه بر روی آن بگذارم.

محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به سه اصل اتکا به اسلام ناب، رهبری و مردم خاطر‌نشان کرد: این سه اصل با هم عجین شده‌اند تا چنین افتخار و معجزه‌ای در قرن رخ داده است.

دادستان کل کشور با اشاره به تلاش دشمن برای ضربه‌زدن به کشور در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در طی این سی وپنج سال، گفت: بحمدلله در این چند سال خیلی از عرصه‌ها را برای ضربه زدن به نظام و انقلاب انتخاب کرده‌اند، اما بحمدلله موفق نبوده‌اند و یا اینکه کمتر موفق بوده‌اند.

وی گفت: همه شما می‌دانید که تقریبا از ابتدای انقلاب چگونه جنگ داخلی را بر کشور ما تحمیل کردند و استان‌های شمالی، غربی و برخی از استانهای جنوبی ما چگونه در آغاز انقلاب دچار جنگ داخلی شد. همچنین پایتخت کشور ما چه روزهایی در سال۶۰ در تهران همزمان با آن جنگ داخلی پشت سر گذاشت. که در کنار آن یک جنگ تمام عیار نظامی نیز براین کشور تحمیل شد.

وی ادامه داد: هیچکس تردید ندارد که این عراق نبودکه با ما می‌جنگید بلکه همه مستکبرین آن زمان در شرق وغرب پشت سر عراق ایستاده بودند. اما علی‌رغم همه این‌ها دشمن در مصاف با ما شکست خورد و امروز یک جنگ به زعم خود تمام عیار اقتصادی را برای به زانودر آوردن این مردم بکار گرفته‌اند.

حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ‌ای امروز در همایش اقتصاد مقاومتی در سازمان بازرسی کل کشور طی سخنانی با بیان اینکه دشمنان به زعم خود یک جنگ تمام عیار اقتصادی را علیه مردم کشورمان به کار گرفته‌اند، خاطر نشان کرد: در طول این سال‌ها انواع تحریم‌ها را علیه کشور ما و نیز شخصیتهای سیاسی موثر اعمال کردند و در کنار تحریم‌های اقتصادی همه جانبه، مسائلی که حداقل مربوط به قشرخاصی از جامعه می‌شود نظیر تحریم دارو را اجرا کردند.
دادستان کل کشور در ادامه افزود: حتی به صورت کم سابقه‌ای امریکا کمیته‌ای برای پیگیری این تحریم‌ها تشکیل داد وتک تک این کشور‌ها را کنترل می‌کرد که ما نتوانیم تحریم‌ها را دور بزنیم، لذا امروز دشمنان کشور و نظام به زعم خودشان تلاش می‌کنند که از طریق یک جنگ تمام عیار اقتصادی این نظام را از پا دربیاورند.

محسنی اژه‌ای با اشاره به هدایت بی‌نظیر مقام معظم رهبری و هوشیاری و توانایی مردم در مقابله با دشمنان گفت: دشمنان ما و گروههای مسلحی که علیه ما بسیج کرده‌اند، نظیر منافقین و سایر گروههای مسلح چپ الان کجا هستند؟ و ملت ما کجا است؟
وی در ادامه ضمن اشاره به پیشرفتهای علمی کشور گفت: ببینید امروز کشور ما در پیشرفتهای علمی در کجا ایستاده و کشورهای مجاور و کشورهایی که همه هستیشان در اختیار امریکا قرار داده‌اند کجا ایستاده‌اند.

محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب با یک تیز بینی خاص نسبت به دشمن و نیز آینده کشور علیرغم اینکه دیدگاه شخصی حقیقتا بالایی دارند، اما در همه زمینه‌ها اهل مشورت هستند. به طوری که خیلی از مواقع ماه‌ها و حتی سال‌ها روی یک موضوعی که می‌خواهند مطرح کنند با کار‌شناسان مختلف مشورت می‌کنند و یکی از مواردی که در این یکی یا دوسال اخیر بر آن تکیه کرده‌اند یک و اقعیت خارجی است که دشمن چه برنامه ریزی‌هایی برای ما کرده و چگونه می‌توان نقشه دشمن را خنثی کرد.

دادستان کل کشور در ادامه افزود: لذا در زمینه سیاست خارجی لازم است که ما هم به‌‌ همان میزان که این امر نیاز به شناخت و اجرا و رفع موانع دارد، خود را آماده کنیم و اگر چنانچه به آن مقداری که می‌توانیم تلاش کنیم تلاش نکنیم دچار خسران می‌شویم.
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به تعریفهای مختلفی که برای اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته شده، گفت: ضمن اینکه هیچکدام از این تعریف‌ها نابجا نیست، اما ما باید اجمالا متکی به اقتصادی باشیم که استقلال اقتصادی ما کاملا حفظ شود که دیگر نیازی به بیرون نداشته باشیم و آن اقتصادی باشد که بتواند در همه مراحل از ما صیانت کند.

وی گفت: این ساده اندیشی است که اگر ما فکر کنیم که بدون توجه به امکانات داخلی و بانگاه به بیرون می‌توانیم بر مشکلات اقتصادی بر مشکلات فائق آییم، چرا که بیرون‌‌ همان بیرونی است که سی وپنج سال علیه ما جنگیده و با موجودیت ما و اسلام و نظام ما مخالف است در نتیجه اقتصاد مایقینا باید متکی به خودمان باشد.

محسنی اژه‌ای با اشاره به توانایی بخش خصوصی و نیروی خلاق جوان کشور و موفقیت نسبی کشور درخصوص فن آوریهای جدید تاکید کرد: ما باید امیدوار باشیم و فکر نکنیم که فقط و فقط برای رفع تحریم‌ها باید به این کشور‌ها دست سازش بدهیم.

سخنگوی قوه‌قضاییه با اشاره به نقش قوه قضاییه در قبال ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی که یکی از مسائل اولویت دار کشور است، گفت: البته شاید مسئولیت قوه قضاییه به لحاظ کمی نسبت به سایر قوا بسیار کمتر است، اما از لحاظ اثرگذاری قوه قضاییه می‌تواند بسیار تاثیر گذار باشد.

وی در ادامه افزود: در خود قوه قضاییه نیز یکی از بخشهایی که می‌تواند به صورت مستقیم تاثیر گذار باشد سازمان بازرسی کل کشور است.

دادستان کل کشور خاطر‌نشان کرد: امروز برای افزایش تولید موانع زیادی و جود دارد که بخشی از این موانع، موانع قانونی است، اما موانعی نیز در همین قوانین موجود وجود ندارد که می‌تواند بر سر راه افرادی که می‌خواهند فعالیت صحیح اقتصادی داشته باشند مانع ایجاد کند که این یکی از موانع بزرگ این قضیه در جهت توسعه اقتصادی است که باعثایجاد نارضایتی و فساد می‌شود.

محسنی اژه‌ای همچنین در سخنان دیگری اظهار داشت: من معتقدم یکی ا‌زمواردی که با‌ید مورد پیگیری قرار گیرد و با همکاری مجلس حل شود این است که افرادی که دارای فساد اقتصادی به خصوص در دستگاههای حکومتی هستند شناسایی شوند و مهر خیانت به پیشانیشان زده شود.

وی تاکید کرد: افرادی که دارای فساد اقتصادی هستند باید در دادگاههای علنی مورد محاکمه قرار گیرند چرا که بازدارندگی دادگاههای علنی بسیار بیشتر از مجازاتی است که برای فرد در نظر گرفته می‌شود.

محسنی اژه‌ای ضمن تاکید بر علنی بودن دادگاههای متهمان فساد اقتصادی گفت: این چه دادگاه علنی است که هیچ رسانه‌ای حق پخش و انتشار آن را نداشته باشد؟

حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ‌ای در ادامه سخنان خود در همایش اقتصاد مقاومتی در سازمان بازرسی کل کشور طی سخنانی اظهار داشت: نکته دیگری که بازرسی باید به آن توجه کند این است که ما اگر مدیران خدوم و زحمتکشی داریم ان‌ها همیشه باید از کار بازرسی استقبال کنند، چرا که این فرد خائن است که باید از بازرسی هراس داشته باشد. اما یک بخش آن بستگی به نوع عملکرد و رفتار ما با مدیران و مجموعه و مردمی که از آن‌ها گزارش می‌گیریم بستگی دارد.
دادستان کل کشور ادامه داد: از طرف دیگر کسانی که صادقانه کار می‌کنند باید کاملا اطمینان داشته باشند که وقتی می‌خواهند یک تصمیمی بگیرند دستشان نلرزد واحساس کنند که هم سیستم نظارتی و هم بازرسی و قضایی به کمکش می‌آید.

وی همچنین با اشاره به تعدد موضوعات مختلف در رابطه با اقتصاد مقاومتی گفت: یک سری از مسائل وجود دارد که ممکن است مراجع رسمی به شما ابلاغ کنند و در این میان ممکن است شما با عده و عُده‌ای که دارید نتوانید همه مسائل را حل کنید که در این شرایط باید مسائل را به گونه‌ای خاص اولویت بندی کنید و این اولویت بندی‌ها باید با برنامه ریزی و با توجه به شرایط رضایتمندی مردم و ارباب رجوع صورت گیرد.

وی ادامه داد: بعنوان مثال ممکن است در یک جایی میزان فساد خیلی بالا نباشد، اما متکثر باشد که این تکثر می‌تواند با عثنارضایتی بخش عمده‌ای از مردم شود و یا اینکه تاثیر سوء آن بسیار بالا باشد و یا به خاطر بهره برداری که دشمن می‌تواند از این موضوع داشته باشد ویا اینکه به هر شکلی منجر به ناامید شدن مردم شود؛ می‌خواهم تاکید کنم که باید به معیارهایی که برای تعیین اولویت‌هایمان داریم باید توجه کنیم.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه همه به لحاظ تجربی و علمی به این امر بدیهی رسیده‌ایم که پیشگیری مهم‌تر از درمان است، گفت: سازمان بازرسی کل کشو‌ر با کمک مجلس و دولت و دیگر بخشهای نظام وحتی بخشهای دیگری در قوه قضاییه چنانچه یک هماهنگی لازم و ارتباط تعریف شده‌ای بینشان وجود داشته باشد، می‌تواند بسیاری از هزینه‌ها را کاهش دهد.

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه افزود: این هماهنگی‌ها باید تعریف شده باشد، یعنی بده بستان غلط بین این نهاد‌ها وجود نداشته باشد،، چرا که اگر چنین باشد نظام و مردم ضرر می‌کنند و نفع آن به دشمنان می‌رسد. بعنوان مثال اگر‌ از هر استانداری بخواهیم در جهت اخذ بودجه کشور برخلاف قانون با ما کنار بیاید، نام این عمل هماهنگی نیست و خود این عمل باعثتولید فساد خواهد شد و به خصوص دستگاه قضایی باید از این نوع کار‌ها به شدت پرهیز کند.

وی در ادامه ‌با تاکید بر بحثپیشگیری گفت: اینکه ما بنشینیم تا یک ۸ هزار میلیاردی اتفاق بیافتد و بعد به فکر چاره بیافتیم، ‌ هزینه‌ها را در کشور افزایش خواهد داد، اما اگر ازه‌مان اول با لسان خوب و بصورت شفاف و قاطع آنجایی که کار خلافی صورت می‌گیرد؛ گزارش دهیم می‌توانیم آنرا حل کنیم.

دادستان کل کشور افزود: از دیدگاه من یکی از کارهای خوبی که بازرسی کشور در زمان آقای پورمحمدی انجام داد به روز بودن تمام موضوعات بود. بدین‌ترتیب که وقتی اتفاقی در حال روی دادن بود بلافاصله به سراغ آن موضوع می‌رفتند و آنر ا حل می‌کردند واگر هم اتفاقی می‌افتاد در مدت زمان کوتاهی به آن رسیدگی می‌کردند. در حال حاضر یکی از دلایلی که باعثمی‌شودپرونده‌ها کمتر به نتیجه برسد این است که ۴ یا ۵ سال از زمان آن گذشته است.

محسنی اژه‌ای در پایان گفت: من از دکتر نوری که معاونت اقتصادی کشور را برعهده دارد؛ خواهش می‌کنم که یک ارتباطی را به صورت مشخص با ایشان و سایر دستگاههای قضایی داشته باشیم و اگر نیاز به نشست و یا پیگیری و سوال است این مسائل را بی‌پاسخ نگذارند و در خصوص آن مسائلی که ممکن است ما درجریان نباشیم، اما شما در جریان قرار می‌گیرد ما را هم در جریان قرار دهید تا ما از نظر مدعی العموم وارد شویم.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز