خبرگزاری کار ایران

محجوب در مناظره انتخاباتی در نمایشگاه رسانه‌های ایران:

اختلاف میان عملکرد و زندگی نمایندگان مجلس و مسئولان موضوع مهمی است

asdasd
کد خبر : ۱۴۵۰۱۳۰

همسان‌سازی بازنشستگان در گرو فرستادن نماینده به مجلس است

دبیرکل خانه کارگر تاکید کرد: اختلاف میان عملکرد و زندگی نمایندگان مجلس و مسولان با آنچه می‌گویند موضوع مهمی است زیرا مردم را در تشخیص دچار مشکل می‌کند.

به گزارش ایلنا، نخستین مناظره سیاسی انتخاباتی با عنوان «مرا قانع کن تا در انتخابات شرکت کنم» در بیست‌وچهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران، عصر امروز یک‌شنبه، با حضور علیرضا محجوب، نماینده ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی و مالک شریعتی، نماینده مجلس یازدهم شورای اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این مناظره، مالک شریعتی نیاسر، نماینده مجلس شورای اسلامی بر عوامل مؤثر بر شرکت گسترده مردم در انتخابات تاکیدع کرد و گفت: باید اثر تکانه‌های خارج از کشور را کم کنیم.

علیرضا محجوب، نماینده ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی نیز به عوامل تأثیرگذار در مشارکت بیشتر مردم اشاره و تصریح کرد: امام خمینی(ره) در وصیت‌نامه و کتاب‌ها و سخنرانی‌های خود با نمایندگان مجلس بسیار تأکید داشت نمایندگان باید از ثروت فاصله بگیرند و دستگاه‌های نظارتی مجلس باید بر ثروت افراد نظارت داشته باشند و آن را اعلام کنند.

وی ادامه داد: مردم تمایل دارند به کسانی رأی دهند که رابطه‌شان با ثروت ضعیف باشد یعنی دنبال اشرافی‌گرایی نباشند و هدف‌شان کوچک کردن فقر باشند و از کارگران حمایت کنند. 

محجوب ادامه داد: اختلاف میان عملکرد و زندگی نمایندگان مجلس و مسولان با آنچه می‌گویند موضوع مهمی است زیرا مردم را در تشخیص دچار مشکل می‌کند.

دبیرکل خانۀ کارگر ایران افزود: من با تنوع و رقابت در قالب احزاب موافقم. امروز بسیاری در مورد فایدۀ انتخاب کردن و شرکت در انتخابات دچار مشکل شدند بنابراین باید یک حرکت اساسی در معرفی کاندیداها صورت بگیرد و با ارزیابی صحیح معرفی شوند و وزن‌کشی اقتصادی و مالی افراد مشخص شود. اثبات فساد مالی و مبرا بودن از این مطالب دفاع سختی است اما تا زمانی‌که این دفاع سخت انجام نشود بخش اعظم میانۀ مردم و انتخابات در جای خود واقع نمی‌شود. رسالت مهم موضوع مجلس آیندۀ آن است که شفافیت ایجاد کند و به این دغدغه‌ها پاسخ دهد و لازم است تا کارهای تکمیلی بسیاری در حوزۀ شفاف‌سازی صورت گیرد.

شریعتی نیز به نقش مؤثر احزاب اشاره و از بیانیه‌ای که ۱۱۰ نفر از اصلاح‌طلبان نوشته و دعوت به حضور از انتخابات داشتند تشکر کرد و گفت: انتظار داریم تا مجموعه‌های حزبی هم این دعوت را انجام دهند. در قانون اساسی چند اتفاق خوب افتاده است؛ یکی فرصت برای مشارکت بیشتر احزاب بود. دوم افزایش زمان پیش از انتخابات بود که توسعه پیدا کرد. سوم الزام شورای نگهبان به طرح دلایل رد صلاحیت‌ها در انتخابات است. اکنون شورای نگهبان الزام دارد تا دلایل رد صلاحیت هرکس را که تاییدغ صلاحیت نشده اعلام کند.

محجوب با بیان اینکه در حوزۀ قانون و اجرا مسائل فراوان در حوزۀ معیشتی و تامین اجتماعی وجود دارد گفت: ما انگیزه‌ها و دلایل بسیاری برای شرکت در انتخابات داریم. در دورۀ قبل که حضور نمایندگان کارگری کم‌رنگ شد متوجه شدیم که آسیب خوردیم برای همین دلیل موجهی هست که کاندیداهای کارگری وجود داشته باشند.

وی ادامه داد: هرکس با توجه به اولویت و دغدغه‌های خود باید نماینده‌ای را انتخاب کند تا نماینده آنها مسایلی مانند امنیت شغلی، مستمری بازنشستگان و اجرای برخی مسائل معطل‌مانده را پیگیری کند. وضع قوانین جدید مثل همسان‌سازی بازنشستگان در گرو فرستادن نماینده به مجلس است. ما ده‌ها موضوع داریم که می‌تواند انگیزه در بخش‌های مختلف باشد. کسی نباید خود را اسیر موضوعات فرعی نکند و باید موضوعات اصلی را هدف قرار دهند. ما به‌زودی دعوت عمومی خواهیم داشت و اگر قرار است کسانی را معرفی کنیم و اجازه آن کار وجود داشته باشد، کاندیداهای خاصی را از حزب خود معرفی می‌کنیم.

شریعتی هم در این مناظره به اقدامات مؤثر مجلس یازدهم اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعاتی که با رفاه مردم مرتبط بود مسألۀ مجوزهای کسب‌وکار است که اکنون به‌صورت الکترونیکی و توسط قوانین مجلس انجام می‌شود و فضای رفت‌وآمد در ادارات و فیزیکی برچیده شده است. این مجوزهای ثبت محور باید زود صادر شود و یکی از تاثیراتع در کاهش نرخ بیکاری همین مورد بوده است.

وی افزود: جهش در شرکت‌های دانش‌بنیان خروجی دیگر این مجلس بود. آنقدر فرصت‌های خوب برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده که ما نگران کلاهبرداری هستیم. سومین موضوع اسناد عادی است که کارگران با آن دست‌به‌گریبان بودند که مشکل آن حل شد.

این نماینده مجلس اضافه کرد: چهارمین اقدام مؤثر نیز قانون بانک مرکزی بود که سال‌ها تغییر نکرده بود و الان قانون جدید تغییر کرده و برخی چالش‌های اقتصادی حل شده است و پنجم قانون مالیات بر عایدی سرمایه بود که بخشی از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ادامه داد: اقدام مهم دیگر موضوع شفافیت و ضابطه‌مند‌شدن شرکت‌های نفتی کشور بود که جزو سیاست‌های کلی برنامۀ هفتم است و برای آن قانون گذاشتیم و تکالیفی داریم. از اتفاقات خوب مجلس اخیر هم بسته‌شدن سقف اعتبار نمایندگان مجلس است.

در انتهای این مناظره هر یک از مهمانان نشست بر مشارکت پر شور مردم در انتخابات تأکید کردند.

بیست‌وچهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران، که از امروز آغاز شد، تا چهارشنبه دوم اسفند در مصلی امام خمینی(ره) برپا خواهد بود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز