خبرگزاری کار ایران

بازتاب آغاز انتخابات ریاست‌جمهوری ایران در رسانه‌های غربی

asdasd
کد خبر : ۴۹۱۱۶۵

اکثر رسانه‌های جهان، هم‌زمان با آغاز انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران به پوشش این رویداد پرداختند.

به گزارش ایلنا، خبرگزاری رویترز گزارش داد که ایرانی‌ها رای دادن در انتخاباتی که رقابتی تنگاتنگ میان «حسن روحانی» رئیس‌جمهوری فعلی و «ابراهیم رئیسی» است را آغاز کردند. این انتخابات می‌تواند سرعت اصلاحات اجتماعی و اقتصادی و همچنین تعامل مجدد ایران با جهان را تعیین کند.

تلویزیون ایران با پخش تصاویری از صف‌های طولانی مقابل شعب اخذ رای، اعلام کرده است که از بین جمعیت ۸۰ میلیونی ایران، ۵۶ میلیون واجد شرایط رای دادن هستند.

این انتخابات پس از آن برگزار می‌شود که کاندیداها در جریان مناظره‌های زنده تلویزیونی، اتهام‌هایی علیه یکدیگر وارد کردند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز گزارش داد که ایرانی‌ها برای انتخاب رئیس‌جمهوری کشورشان پای صندوق‌های رای حاضر شده‌اند. 

در ادامه آمده است که این نخستین انتخابات ریاست‌جمهوری ایران بعد از دستیابی به توافق هسته‌ای است. رئیس‌جمهوری فعلی ایران در این انتخابات با سه کاندیدای دیگر رقابت می‌کند.

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد: ایرانیان با تشکیل صف‌های طولانی، خبر از مشارکت بالا در این انتخابات دادند تا با حضور گسترده در انتخابات از میان حسن روحانی و رقیب اصولگرای وی یعنی «سید ابراهیم رئیسی» یکی را انتخاب کنند.

بی‌بی‌سی نیز با پوشش خبر آغاز رأی‌گیری در نقاط مختلف ایران، گزارش داد که مردم با حضور در صف‌های متراکم، پای صندوق‌های رای حاضر شده‌اند.

ویچه‌وله نیز گزارش داد: دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران و همچنین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ایران آغاز شد و بیش از ۵۶ میلیون شهروند واجد شرایط، برای انتخاب رئیس‌جمهور آینده ایران از بین چهار نامزد رقیب، پای صندوق‌های رای می‌روند.

دویچه‌وله اعلام کرد: انتخاب مجدد روحانی یا پیروزی رقیب وی می‌تواند تاثیر بسزایی در تغییر سیاست‌های ایران داشته باشد.

بر اساس گزارش دویچه‌وله، حسن روحانی در دور نخست ریاست‌جمهوری خود، با باز کردن درهای گفت‌وگو با غرب توانست به توافق هسته‌ای دست یابد.

‌ای‌بی‌سی نیوز با عنوان اولین انتخابات ریاست‌جمهوری ایران پس از توافق هسته‌ای، از آغاز رأی‌گیری از ابتدای امروز –جمعه- در سراسر ایران و مراکز دیپلماتیک این کشور در نقاط مختلف جهان خبر داد و افزود: مردم ایران پس از توافق هسته‌ای  این کشور با قدرت‌های جهانی برای انتخاب میان رئیس‌جمهور معتدل و بانی توافق هسته‌ای و رقیب محافظه‌کار (اصولگرا) پای صندوق‌های رأی رفته‌اند.

ای‌بی‌سی در ادامه تاکید کرد: این انتخابات در واقع نوعی همه‌پرسی در خصوص سیاست‌های حسن روحانی در دوره نخست ریاست‌جمهوری وی به شمار‌ می‌رود؛ البته مسائل اقتصادی موجود در ایران نیز یکی از مهمترین اموری است که در انتخاب رئیس‌جمهوری آتی ایران نقش پررنگی خواهد داشت.

 

 

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز