خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان چای کشور:

تقویت سرمایه گذاری در گیلان و صادرات از اصلی‌ترین برنامه هاست

asdasd
کد خبر : ۲۱۵۸۲۰

با صادرات می‌توانیم دلار و ارز وارد کشور کنیم و براساس دیدگاه رقابتی محصول تولید کنیم.

رئیس سازمان چای گفت: به هیچ عنوان دنبال حاشیه نیستیم و به زراعی باغات چای، تقویت سرمایه گذاری در گیلان و صادرات از اصلی‌ترین برنامه‌های پیش روی ما است.

به گزارش ایلنا از رشت، محمدعلی روزبهان، با بیان اینکه شرایط اقتصادی تغییر کرده و مشکلاتی در زمینه چای به وجود آمده است افزود: ما در بهترین شرایط برای رشد و پیشرفت استان قرار داریم و در این شرایط چای هم در وضعیت مناسبی نسبت به این جهش و رشد قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه ۸۵ تا نود درصد صنعت چای در استان گیلان وجود دارد، افزود: استاندار گیلان در مناطق نزدیک به چایکاری زندگی کرده و آیت الله قربانی در زمینه چای صاحب نظر هستند که می‌توانیم از حمایت‌های ایشان بهره‌مند شویم.

روزبهان در ادامه با بیان اینکه روسیه که یکی از واردکننده‌های بزرگ چای است، خاطر نشان کرد: با توجه به تحریم‌هایی که اتحادیه اروپا علیه روسیه انجام داده، روسیه هم اتحادیه اروپا را تحریم کرده است.

وی افزود: اکنون این کشور به دنبال آن است که نیازهای کشاورزی خود را از طریق کشور ایران تهیه کند.

رئیس سازمان چای با بیان اینکه استفاده از تمام ظرفیت‌های داخلی استان‌های چای خیز از اولویت‌های برنامه‌های ما است گفت: برنامه‌های ارائه شده توسط استانداری استان‌های گیلان و مازندارن و همکاری با افراد کاردان و کار‌شناس در مجموعه چای و نگاه به نیروهای داخلی مجموعه رویکرد اصلی ما است.

وی با بیان اینکه ۱۰ تا ۱۵ درصد نیرو از بیرون به این مجموعه اضافه خواهد شد، گفت: اما پشتوانه اصلی سازمان چای نیروهای خود سازمان است.

محمدعلی روزبهان با اشاره به اینکه چای یک موضوع علمی است و نمی‌توان با نسخه‌های ۱۰ سال قبل مشکلاتش را حل کرد افزود: استفاده از نظرات علمی و فنی کار‌شناسان در این زمینه بسیار موثر خواهد بود.

رئیس سازمان چای با اشاره به اینکه باید از نظرات علمی مراکز تحقیقاتی استفاده کرد، افزود: ما به هیچ وجه به دنبال هیچ گونه حاشیه‌ای نیستیم و باید همکاران نیز خودشان را از حواشی دور کنند و در راستای سیاست‌های کلی دو استان گیلان و مازندران گام برداریم.

محمدعلی روزبهان با اشاره به اینکه باید سرمایه گذاری در استان را در بخش چای تقویت کنیم و فناوری و تکنولوژی جدید را به این بخش وارد کنیم، افزود: سرمایه گذاری ثروت و اشتغال می‌آورد و برای ما بازار جدید خواهد آورد.

وی با اشاره به اینکه تجهیز کارخانه‌ها و نوسازی آن‌ها و مکانیزه کردن باغ‌ها برای تولید خوب از برنامه‌های پیش رو است، افزود: باید درصدی از بودجه صرف فعالیت‌های پژوهشی شود و این گونه فعالیت‌ها تقویت شوند.

محمدعلی روزبهان در ادامه با بیان اینکه باید شصت میلیارد که دولت برای ما در نظرگرفته را جذب کنیم و جهت عملیات به زراعی در باغات چای تزریق کنیم، افزود: با صادرات می‌توانیم دلار و ارز وارد کشور کنیم و براساس دیدگاه رقابتی محصول تولید کنیم.

محمدعلی روزبهان در پایان با اشاره به اینکه چای گیلان و مازندران ویژگی‌های صادر شدن را دارد، افزود: ما به چای سم نمی‌زنیم چون سرمای استان‌های شمالی باعثاز بین رفتن آفات چای می‌شود و از این طریق در حال تولید محصول بدون سم هستیم.

وی افزود: باید در تولید چای نگاه به توجه و علاقه مصرف کننده داخلی و خارجی داشته باشیم.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز