خبرگزاری کار ایران

مدیرکل اموراجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان:

عملیات مقابله با سنبل آبی نمونه مناسب استفاده از ظرفیت مشارکت اجتماعی است

مدیرکل اموراجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت عملیات جمع‌آوری و مقابله با گیاه سنبل آبی نمونه بارزی از بهره‌مندی از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و مشارکت اجتماعی آنها در استان گیلان است.

به گزارش ایلنا از رشت، یونس رنجکش در بازدید از طرح جمع‌آوری گیاه سنبل آبی در تالاب عینک رشت در جمع مسئولان و همراهان اجرای این طرح افزود:‌ این عملیات نشان داد که سازمان‌های مردم نهاد استان می‌توانند در فعالیت‌های مختلف حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی نقش پررنگ؛ ماندگار و مسئولیت پذیری را داشته باشند.

وی اضافه کرد: اگر بتوانیم از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد با برنامه و هدف مشخص استفاده کنیم قادر خواهیم بود بسیاری از مشکلات را برطرف کنیم.

وی یادآور شد: این سازمان‌ها در یک اقدام برنامه‌ریزی شده نشان داده‌اند که از توان بالقوه‌ای برخورد دارند و در بسیج افکار عمومی برای حضور و مشارکت اجتماعی بسیار توانمند هستند.

به گفته دبیر هیات نظارت بر سازمان‌های مردم نهاد گیلان عملیات گیاه سنبل‌آبی که سطح وسیعی از تالاب عینک شهر رشت را باخطر نابودی روبرو کرده بود از اقدامات تحسین برانگیز دو سازمان مردم نهاد سرزمین ایده‌آل ما و سبزکاران است که با مشارکت سایر تشکل‌های زیست محیطی و دستگاه‌های اجرایی استان اجرایی شد.

رنجکش افزود: این گروه‌های زیست محیطی در ابتدا با شناسایی مضرات این گیاه و نقش آن در از بین رفتن تالاب با طراحی عملیات جمع‌آوری و از بین بردن گیاه با پشتوانه دستگاه‌های اجرایی توانستند تالاب عینک را دوباره احیا کنند.

وی ضمن تقدیر از تلاش این سازمان‌ها و نقش مهم سمن‌ها در مشارکت‌های اجتماعی خواستار بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت آنها شد.

وی اضافه کرد: این اقدام سازمان‌های مردم‌نهاد نشان داد که در سال اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل آنها می‌توانند نقش پررنگی داشته باشند که باید این نقش از سوی مسئولان اجرایی به خوبی درک شود.

کد خبر : ۳۹۶۱۰۱