خبرگزاری کار ایران

بررسی افزایش تعرفه خدمات سازمان سیما و منظر شهری رشت/ جرایم سنگین برای خشکاندن عمدی درختان

asdasd
کد خبر : ۶۳۳۵۶۵

در هفتاد و هفتمین جلسه کمیسیون عمران شورا، تعرفه بهای خدمات پیشنهادی سازمان سیما و منظر شهرداری بررسی شد.

به گزارش ایلنا،در این جلسه مدیر عامل سازمان سیما و منظر شهری  مفاد این لایحه و قیمت‌های افزایش تعرفه قطع درختان و دیگر موارد را توضیح داد.
رئیس کمیسیون عمران شورا در مورد وضعیت فضای سبز شهری گفت: امروز فضای سبز که در گذشته زیاد بود، قداست خود را از دست داده و سرانه فضای سبز رشت از یزد هم کمتر است.
رسولی افزود: ما هنوز نتوانسته ایم فضای سبز استاندارد ایجاد کنیم و آبیاری استاندارد هم نداریم. مدیریت شهری باید در این زمینه فرهنگسازی کند و در این راه سازمان پارکها نیازمند استفاده از سازمانهای مردم نهاد هستند.
وی تاکید کرد: عدم اعتماد مردم به مدیریت شهری و شورا منجر به عدم مشارکت شهروندان در نگه‌داشت فضای سبز و خدمات شهری شده است و سمن‌های مردم نهاد می‌توانند نقش واسط را داشته باشند. 
رسولی همچنین گفت: در فرهنگ پیشین گیلان، کاشت درخت به نام فرزند متولد شده، وجود داشت امروز هم  می توان این فرهنگ را ترویج کرد. ضمن اینکه در شورای چهارم مصوبه ای برای جهاد درختکاری داشتیم که اجرایی نشده است.باید تلاش شود این مصوبه های مغفول، اجرایی و به توسعه فضای سبز کمک کنیم.
 
معاون سازمان پارکها، دلایل افزایش تعرفه بهای عوارض را توضیح داد که ۲۰درصد افزایش یافته است.
نقی عابدینی، همچنین گفت: خدمات قطع معابر شهری بر اساس کمیسیون ماده ۷بررسی و ارایه می شود و فرمول محاسبه قیمت آن نیز در هر سال ۲۰ تا ۲۵درصد با تایید شورا محاسبه می شود.
وی همچنین تعرفه قطع درختان در باغات را هم توضیح داد و گفت: قیمت تعرفه در املاک شخصی پایین تر است.
افزایش قطع بدون مجوز و خشکاندن درخت نیز از دیگر مواردی بود که توضیح داده شد.
مدیرعامل سازمان سیما و منظر توضیح داد: در روز درختکاری سال گذشته، سایتی ایجاد و به نام هر فرد درختی کاشته و ثبت شد تا هر فرد برای حفظ آن نیز تلاش کند. همچنین به نام هر نوزاد متولد شده و هر متوفی نیز سایتی در حال تدارک است که درخت بکاریم.
نقی عابدینی در مورد خشکاندن عمدی درختان گفت: متاسفانه سالانه بین ۴۰تا ۵۰درخت در معابر عمومی به عمد خشکانده می شود و در صورت محرز شدن ، پیگرد قانونی و جرایم سنگین صادر می شود.
رضا رسولی به قطع درختان محور امام برای احداث بی ار تی اشاره کرد و گفت: قرار بود بجای آن درختانی کاشته شود ولی هنوز گزارشی از سازمان در این زمینه ارایه نشده است.
برزگر، مشاور کمیسیون نیز گفت: متاسفانه گسترش فضای سبز در طرح تفصیلی دیده نشده و معابر جدید بدون پیاده راه امکان کاشت درخت ندارد. اگر از بالا خیابان های قدیم و جدید گلسار را نگاه کنیم، تفاوت فضای سبز قدیم مشهود است.
وی تصریح کرد: گونه شناسی درختان در معابر عمومی روشن نیست. بخشی از تضادهای شهری را می توان با درختان از بین برد.
متاسفانه جرأت درخت کاری در معابر عمومی وجود ندارد، شاید به دلیل کنده کاری های متعددی است که شرکت های حفار موجب آسیب رساندن به درختان می شوند.
پیشنهاد می شود درختان جلوی مغازه ها را به مالکان داد و عوارض تشویقی برای نگه دارنده ایفا کرد. باید طرحی در این زمینه ارایه شود.
محجوب مدیر عامل سازمان زیباسازی در مورد تعرفه استندهای تبلیغاتی هم توضیحاتی ارایه داد و گفت: بیشتر جایگاه ها عموما استفاده فرهنگی و خدماتی است که عموما تعرفه ان بسیار کم است و افزایش نداشته است.
وی در مورد افزایش تعرفه و شکل محاسبه جایگاه تبلیغات واتر بندها، مکان های موجود در جایگاه های سوخت و اجاره بیلبردها نیز توضیحاتی ارائه داد.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز