خبرگزاری کار ایران

کاهش فوتی های مراکز درمانی در آذربایجان شرقی به ۱.۵ درصد

asdasd
کد خبر : ۱۴۶۰۴۹۰

بیش از ۱۹۰ عمل پیوند در استان انجام شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه کاهش مرگ و میر بیمارستانی یکی از برنامه های اولویت دار دانشگاه علوم پزشکی تبریز است، اظهار کرد: طبق آخرین آمارهای موجود، میزان فوتی های مراکز درمانی و بیمارستانی آذربایجان شرقی به ۱.۵ درصد رسیده است که در مقایسه با سایر استان‌ها آمار به مراتب کمتری است.

بهمن نقی پور در گفتگو با ایلنا گفت: گسترش فرهنگ پیوند اعضا در مراکز درمانی و بیمارستانی آذربایجان شرقی از مهمترین رویکردهای دانشگاه علوم پزشکی در سالجاری بوده و از ابتدای امسال تاکنون تعداد بیش از ۱۹۰ عمل پیوند در استان با موفقیت به انجام رسیده است که ۳۲ مورد از آنها مربوط به مرگ های مغزی و اهدائ عضو بود.

وی خاطرنشان کرد: امسال تعداد ۴۶ پیوند کبد، ۴۹ مورد پیوند کلیه، ۶۰ مورد پیوند مغزاستخوان و پنج مورد نیز پیوند قلب در بیمارستان های تبریز به انجام رسیده است که آماری بسیار چشم گیر نسبت به سال قبل را شامل می شود و نشان دهنده تخصص، توسعه و فنی تر شدن مراکز درمانی استان است.

نقی پور، افزایش ضریب اشغال تخت های بیمارستانی را یکی از اولویت های مهم دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام و اضافه کرد: بر همین اساس با اعزام و مقیم کردن تعدادی از پزشکان متخصص و فوق تخصص در مراکز درمانی و بیمارستانی شهرستان ها، افزایش ضریب اشغال تخت های مناطق مختلف پیگیری شد.

نقی پور تعداد بستری های ۲ روز اخیر مراکز درمانی و بیمارستانی آذربایجان شرقی را ۲ هزار ۶۰۰ مورد اعلام کرد و افزود: تعداد ۸۱۰ مورد ماموریت مرکز اورژانس آذربایجان شرقی در ۲ روز اخیر انجام شده و با نزدیک تر شدن به زمان تعطیلات نوروزی حجم این ماموریت ها در حال افزایش است، که ۲ روز گذشته ۹ هزار مراجعه به مراکز اورژانس استان به ثبت رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، پور با اعلام اینکه سال آینده دانشگاه علوم پزشکی تبریز به صورت جهادی وارد کارزار کاهش بیماری ها می شود، گفت: در این راستا سال آینده به صورت شبانه روزی فعالیت می کنیم، چون معتقدیم هر گونه هزینه در مسیر پیشگیری به معنی سرمایه گذاری برای آینده استان و کشور است.

وی سهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تامین سلامت مردم را ۲۸ درصد اعلام کرد و ادامه داد: سایر دستگاه های اجرایی، خدماتی، شهرداری ها، فرمانداری ها و البته رسانه های گروهی ۷۲ درصد در این راستا رسالت دارند که باید همه دست در دست هم داده و برای آینده ای با کمترین بیماری ها و نارسایی های پزشکی تلاش کنیم.

بهمن نقی پور گفت: در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری، در استان آذربایجان شرقی در جشنواره رازی برای اولین بار در ۷ حوزه اولین شده ایم که در مقایسه بهترین دانشگاه تهران تنها در ۲ حیطه اول شده رشد قابل توجهی است و این نتایج ارزشمند در نتیجه زحمات نخبگان و دانشمندانی استان به دست آمده است.

وی افزود: دومین افتخار برای استان آذربایجان شرقی این است که، در حوزه تحقیقات و فناوری و در نظام رتبه بندی تایمز به یک گروه بالاتر رسیده ایم و دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال حاضر اول است.

وی گفت: دانشکده داروسازی در حال حاضر با ارتقا ۱۰ رتبه در میان دانشگاههای جهان از جایگاه ۵۶ به رتبه ۴۷ رسیده و در حال حاضر رتبه اول خاورمیانه هستیم.

نقی پور اظهار کرد: در حوزه تحقیقات و فناوری در کل عملیات ها دانشگاه علوم پزشکی تبریز رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: در بحث محرومیت زدایی حدود۲۷ میلیارد تومان کمک مالیاتی گرفته ایم و همچنین در حوزه بهداشتی، در جهت رفع نیازهای مالی پروژه ها حدود ۳۷ میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده ایم.

وی همچنین افزود: در تلاش هستیم تا تجهیزات پزشکی گرانقیمت که در بیمارستان های شهرستان ها در دسترس نیست را در بیمارستان های اطراف و مناطق دور دست هم مهیا کنیم تا بیماران جهت درمان مجبور سفر نباشند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز